7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Belediyeden ücretsiz sağlık taraması

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürlüğü ve özel bir hastaneyle ortaklaşa yürütülen, ücretsiz sağlık taramaları devam ediyor. 

Özel Dünya Hastanesi ile işbirliği yapan Şanlıurfa Belediyesi, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Güneş tarafından Remziye Erseven Sağlık Ocağı'nda çocuklara yönelik ücretsiz bir sağlık taraması gerçekleştirdi. Ücretsiz sağlık taraması yapılacağını duyan vatandaşlar, çocuklarını yanlarına alarak, Remziye Erseven Sağlık Ocağı'na akın etti. Ücretsiz sağlık taramalarını düzenli olarak gerçekleştirdiklerini bildiren Belediye Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürü Selim Yücel, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın doktor olması nedeniyle sağlık konusunda kentte önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti. Selim Yücel, "Dar gelirli ailelere yönelik ücretsiz olarak başlattığımız sağlık taramaları, bugüne kadar beklediğimizden fazla ilgi gördü. Özellikle sağlık taramaları konusunda bize sponsor olan Özel Dünya Hastanesi yöneticilerine, doktorlara ve personele teşekkür ediyorum" dedi. 

Özel Dünya Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yusuf Vehbi Ocak ise ücretsiz olarak gerçekleştirilen sağlık taramalarında gerek doktorları gerek teçhizatlarıyla belediyeye destek olan Özel Dünya Hastanesi'nin bu konuda herhangi maddi bir çıkar gözetmediğini, belediyeye sağlık konusunda sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Çocuklara yönelik düzenlenen sağlık taramasını gerçekleştiren Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Güneş, muayene edilen çocukların genelinde gelişim bozukluğuna bağlı sağlık sorunları yaşandığını ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2006 Çarşamba 18:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?