5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belediyenin Ramazan etkinlikleri

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "Ramazan Ayı Etkinlikleri 2008" kapsamında MAGIC Show Şanlıurfa'ya geldi.

Ateşbaz, sihirbaz, aşuk-maşuk, palyaço gibi animasyon gösterilerini ustaca sahneleyen MAGIC Show, ilk gösterisini Balıklıgöl Anfi Tiyatro'da yüzlerce vatandaşın önünde gerçekleştirdi. Balıklıgöl Anfi Tiyatroyu dolduran Şanlıurfalılar, çeşitli yarışmalar, ateşbaz, sihirbaz, aşuk-maşuk ve palyaçonun yer aldığı MAGIC Show'un birbirinden güzel bölümlerini ilgiyle izlediler.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik yarışmaların düzenlendiği gecede, zaman zaman heyecan ve korku hat safhaya ulaştı. Çocuklar yarışmalarda yer alabilmek için birbirleri ile yarıştılar. Bir bayanın üzerinde denenen, "Boyundan Kılıç Geçirme" gösterisi, herkes tarafından büyük ilgiyle izlenirken, gösteriye katılan bayanın çok zor anlar yaşadığı gözlendi. Ateşbaz'ın gösterilerini belki de ilk kez izleme fırsatı bulan Şanlıurfalılar, ağzıyla ateşi yutan ve ateş çıkaran göstericiyi büyük ilgiyle izlediler.

11 ile 20 Eylül 2008 tarihleri arasında Şanlıurfa'da Balıklıgöl Anfi Tiyatro ve kentin muhtelif semtlerinde, "Gezici Sanat Sahnesi" ile gösterilerini gerçekleştirecek olan MAGIC Show Koordinatörü, ekip olarak Peygamberler diyarı Şanlıurfa'da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kendilerini Şanlıurfa'ya davet eden Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya teşekkür ettiklerini söyledi.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında MAGIC Show'un 11 Eylül ile 20 Eylül tarihleri arasında kentin muhtelif semtlerinde gösterilerini sürdüreceğini belirterek, ücretsiz gerçekleştirilen Ramazan Ayı etkinliklerine tüm halkın davetli olduğunu hatırlattı.

MAGIC Show'un düzenlediği birbirinden komik ve bir o kadar heyecan verici yarışmalara katılan vatandaşlara, TORUTOYS Oyuncak Merkezi'nin sponsorluğunda ücretsiz oyuncak hediye edildi.

MAGIC Show, Şanlıurfa'da kaldığı süre içersinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ait 'Gezici Sanat Sahnesi' ile birlikte kentin muhtelif semtlerinde gösterilerini sürdürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 13:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?