5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Belediyespor iddialı hazırlanıyor

TFF 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele eden Şanlıurfa Belediyespor, sezonun ilk maçında oynayacağı Adıyamanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, lige 3 puanla başlamayı amaçladıklarını belirterek, "Güzel bir kamp dönemi geçirdiğimize inanıyoruz. İyi bir hazırlık çalışması da yaptık ve kendi tesislerimize döndük. 31 Ağustos günü yeni sezonunun başlamasıyla birlikte ilk maçımızı kendi sahamızda Adıyamanspor ile oynayacağız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanmayı ve lige 3 puanla başlamayı hedefliyoruz" dedi.

Genç ve dinamik bir kadro oluşturduklarını ifade eden Dağ, "Futbolcularıma güveniyorum. Ligde başarılı olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Biz elimizden geleni esirgemiyoruz. Hedefimiz ligde başarılı olabilmektir. Bilindiği gibi Şanlıurfamızın 2 profesyonel takımı var: Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa Belediyespor. Taraftarlarımız her iki takımımızı da desteklemelidirler. Takımlar arasında ayrım yapılmasını istemiyoruz. Her iki takımda bizim. Taraftarlarımızın da desteğiyle başarılı olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Dağ, 31 Ağustos'ta taraftarları şehir stadında Şanlıurfa Belediyespor'u desteklemeye davet ederek, güçlü Adıyamanspor'u yenip lige 3 puanla başlamayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 17:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?