5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bende Çocuğum kampanyası

Şanlıurfa Mozaik Avm Alışveriş Merkezi ve Ortak Payda Derneği işbirliğiyle, Şanlıurfa Belediyesinin katkılarıyla başlatılan 'Bende Çocuğum' kampanyası Mozaik Alışveriş Merkezinde başladı.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından belirlenen gelir düzeyi düşük olan ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilen projede amaç, "Sokakta çalışmak zorunda bırakılan, bizlerinde çoğu zaman boyacı,tartıcı, dilenci olarak nitelendirdiğimiz çocukların aslında çocuk olduğu ve çocukça yaşamanın, oynamanın, eğlenmenin onların da hakkı olduğunu vurgulamak" şeklinde açıklandı. Kampanyanın açılışına katılan Belediye Başkanı Fakıbaba, çocukların ve velilerinin sevgi gösterileriyle karşılandı. Çocuklara hediyeler dağıtan Başkan Fakıbaba,izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı. Çocukların yarının büyükleri olduğunu belirten Başkan Fakıbaba, çocukların ülkenin en önemli unsuru olduğunu dile getirdi.

Ortak Payda Derneğinin, Şanlıurfa'nın sorunlarına çözüm bulmak ve bu yönde projeler hazırlamak için kurulduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Erkan Çiftbudak ise, "Bu gün, burada yardıma muhtaç çocukların hayatlarında 'güzel bir an' geçirmelerini sağlamak için bulunmaktayız. Başlatılan bu kampanyanın sorunun çözümüne yönelik çok büyük bir katkısının olmasını beklememekle birlikte; hayatlarında unutulmaz bir günün yaşanmasının bile, psikolojik ve toplumsal olarak çok büyük faydasının olduğunu düşünmekteyiz. Kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 18:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?