5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bilgi yarışması finalistleri belli oldu

Şanlıurfa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2008-2009 Eğitim Öğretim yılı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu okullar arası bilgi yarışması yarı finalinde finale kalan okullar belli oldu.

Genel Liseler arasında Suruç Anadolu Lisesi, Özel Murat ve Birecik M. Aydın Çulcuoğlu Anadolu Lisesi finale kaldılar. Finaller Mayıs ayında yapılacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Suruç Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Bozkaya, "Okulumuz birçok sıkıntılara içersinde var olma mücadelesini verirken, özellikle öğretmen sıkıntısına rağmen okulumuz geçen sene olduğu gibi bu senede bilgi yarışmasında finale kalmıştır.

Birçok kolej ve özel okulun elendiği bu büyük yarışmada başta öğrencilerimizi yetiştiren emektar öğretmenlerime, yarışmada büyük gayret sarf eden sevgili öğrencilerime, her zaman yanımızda olan velilerimize ve emeği geçen Suruç Anadolu Lisesi Büyük aile camiasına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Okulumuz öğrencilerine ÖSS dokumanı sağlayan ve eğitim-öğretim adına büyük destekleri olan İstanbul Kültür Dershanelerin sahibi değerli hemşerimiz eğitimci Fethi Şimşek'e minnettardır.

Ayrıca okulumuzda GAP Eylem Planı Kapsamında SODES Projesi ile halen yürütmekte olan ÖSS kursu hem öğrencilerimize hem de Suruçlu lise mezunu ÖSS adaylarına faydalanmaktadır. Okulumuz 2008-2009 Eğitim ve öğretim yılı TÜBİTAK'ın Orta öğretim kurumlar arası proje yarışmasına ilimizi temsil eden ''Kadın ve Eğitim Sorunları''adlı proje ile Malatya Bölge yarışmasına katılmıştır" dedi.

Şanlıurfa'da finallerinde yarışacak olan Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 15:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?