4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

BİM'e molotoflu saldırı

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI BU SEFER MARKET'E MOLOTOFKOKTEYLİ ATTI

Şanlıurfa'da terör örgütü yandaşları özel bir şirkete ait markete molotofkokteyli attı. Şans eseri molotofkokteylinin patlamaması büyük bir yangını önledi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 02.30 sıralarında Devteşti Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir şirkete ait markete bir grup terör örgütü yandaşları tarafından molotofkokteyli atıldı. Markete molotofkokteyli atıldığını gören vatandaşlar durumu 155 polis imdat ve Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede giden polis ve itfaiye ekibi, yangını büyümeden söndürdü. Olay yerine daha sonra çok sayıda polis ekipleri gönderildi. Olay yeri inceleme ekibi, marketin binasının etrafına güvenlik şeridi çekti, yerde bulunan bir adet molotofkokteyli inceledi. Polis, görgü tanıklarının ifadesine göre, molotofkokteyli atan kişilerin yakalanması için Devteşti ve Süleymaniye Mahallesi'nde çalışma başlattı.

Bu arada, olayın görgü tanıkları ise yüzleri açık 2 kişinin molotofkokteyli attıktan sonra Süleymaniye Mahallesi'ne kaçtığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI BU SEFER MARKET'E MOLOTOFKOKTEYLİ ATTI
TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARI BU SEFER MARKET'E MOLOTOFKOKTEYLİ ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 10:27:00
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 19:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?