5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bir babanın en zor anı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralanan kızını kanlar içerisinde gören baba, gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, olay, İpek yolu olarak bilinen E-90 Karayolu üzerindeki üst geçit altında meydana geldi. Viranşehir Lisesi 3. sınıf öğrencisi Yasemin Yetkin (16) okul çıkışı evine gitmek için yolun karşına geçmek istedi.

Bu sırada üst geçit yerine yolu kullanan genç kıza, hızla gelen H.Ö (17) yönetimindeki motosiklet çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kafasından darbe alan Yasemin Yetkin yolun ortasına yığılırken, kontrolünü kaybeden motosiklet sürücüsü ise kaldırıma çarparak yere düştü.

Yaralanan H.Ö. çevredeki vatandaşların yardımıyla devlet hastanesine kaldırılırken, genç kız için ise ambulans çağrıldı. Kazayı duyup dışarı çıkan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Murat Yetkin, kanlar içerisindeki kızını görünce şok geçirdi. Kızının başında gözyaşı döken Yetkin, "Ambulans nerde kaldı, çabuk arayın gelsin" diye feryat etti.

Olay yerine gelen ambulansla devlet hastanesine kaldırılan Yasemin Yetkin, ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın ardından arkadaşları için gözyaşı döken Viranşehir Lisesi öğrenci ve öğretmenleri hastaneye akın etti.

Çevredeki vatandaşlar ise, bariyer olmadığı için öğrencilerin yolu tercih ettiğini ve bu nedenle kazanın olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 16:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?