5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bir ceset aranırken iki ceset bulundu

Şanlıurfa'da, sulama kanalına düşen bir çocuğu arayan su altı polisi, kanalda kimliği belirsiz bir genç kız cesedi buldu.

Edinilen bilgiye göre Sırrın Mahallesi'nde ikamet eden 10 yaşındaki Mahsun Ç., koyunlarını otlatmak için Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Balaban Sulama Kanalı yakınlarına geldi. Kanalın yanındaki tali yoldan yürüyen çocuk, dengesini kaybedip kanala düşerek hayatını kaybetti. Çevrede olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı su altı polisi ile jandarma ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, yaptıkları aramada çocuğun kanala düştüğü yerin yaklaşık 500 metre ilerisinde genç bir kız cesedi buldu. Kimliği belirsiz kızın cesedi sudan çıkarılarak ambulansla morga götürülürken, yaklaşık 2 saat sonra Mahsun Ç.'nin cesedi de sudan çıkarıldı.

Çocuğun olayı duyan yakınları kanal çevresine akın ederek sinir krizleri geçirdi. Arapça ağıtlar yakan anne, yol ortasında bayıldı. Küçük çocuğun cesedi ambulansla otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan polis ve jandarma kanalda bulunan genç kızın kimlik tespit çalışmalarına başlarken, olayın intihar ya da cinayet olup olmadığının aydınlatılması için araştırma yapıldığı bildirildi.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 16:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?