4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Bir utanç haberi de Ceylanpınar'dan

Siirt'te ve Manisa'da yaşanan çocuk istismarı olayı Şanlıurfa'da da görüldü. Şanlıurfa'da 22 yaşlarındaki bir kişinin 3, 5 ve 14 yaşındaki erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Ceylanpınar ilçesinde meydana geldi. Erkan A. (22) isimli şahıs, 14 yaşındaki K.Ö., 3 yaşındaki K.K.ile kardeşi 5 yaşındaki Ö.K.'yi Ceylanpınar ilçesinin Viranşehir Caddesi üzerinde bulunan inşaata götürdü. Erkan A.'nın, 3 çocuğa burada cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. K.K. ve Ö.K.'nin ailesi çocuklarının saatlerdir eve gelmediğini polise bildirdi. Harekete geçen polis ekipleri Ceylanpınar ilçesinde arama başlattı. Polis ekipleri arazileri ve boş inşaatları tek tek aradı. Polis daha sonra Viranşehir Caddesi üzerinde bulunan inşaata gitti. Polis, Erkan A.'nın burada çocuklara cinsel istismarda bulunduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Erkan A. ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. K.Ö., K.K. ve kardeşi Ö.K. ailelerine teslim edildi.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde Siirt'in Pervari ilçesindeki YİBO'da okuyan 13-14 yaşındaki 8 öğrenci, iki ve üç yaşındaki iki bebeğe tecavüz etmişti. 8 Öğrenci bebeklerden birini havuzda boğarak öldürmüşlerdi. Manisa'da ise 31 kişi 14 ve 16 yaşında iki kız ve 16 yaşındaki bir erkek çocuğuna fuhuş yaptırıp ve cinsel ilişkiye girmişlerdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 17:08:00
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 17:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?