5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik Belediyesinin çalışmaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaptırılan konutların Birecik ile bağlantısını sağlayan ana yol yapılıyor.

Birecik Belediye Başkanı A.Kadir Yüksel, sorunun çözümü için kolları sıvadığını söyledi. Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan A.Kadir Yüksel, "TOKİ ile yapılan protokol gereği, kanalizasyon içme suyu bağlantıları, ilçe ile TOKİ arasında bağlantı yolunun açılması ve yol üzerindeki kamulaştırma işlemlerinin yapılması belediye tarafından karşılandı.

TOKİ ile yaptığımız protokole, biz belediye olarak uyduk. Bizim için büyük bir yük olan bu yolun yapımına 2 hafta içerisinde başlayacağız. TOKİ'de yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek yine bize düşecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 21:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizemli IP: 85.110.157.xxx Tarih : 16.08.2008 12:34:47

ne calısmasıymıs bu anlamıyorum BasKan ıLk önce Su SORUNUNU cözsun ondan sonra basında boy göstersın artık sulardan olusan rahatsızlıklar cogalıyor ustuen bıde tokıdekı evlerın pıs suları sulara [ zaten ıcılen sularda mıkropluydu ]karıstı artık boy göstermektense ınsanların saglıyla oynamaktan vaz gecSın.5 ay ıcınde 2 camasır makınesı degıstım nerde görulmustur allah ıcın bu suların mıkrobu yuzunden..Su sorunu cözulmezse yasal yollara bas vuruyoruz Hemnde camsaır makınesı bızım delılımız olmak sartıyla buda showmen kadır yuksele duyruLur Saglık bakanlıgına dılekce yazacagız...basın özgurlugune ınanlıyorsa lutfen yayınlayın sımdıkten tesekkur ederız bugun Bana yarın SANA ...