5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'e üst geçit açıldı

Birecik ilçe Belediyesi tarafından Kurtuluş Mahallesi tünel girişindeki her gün 800'ü öğrenci olmak üzere, yaklaşık 3 bin kişinin karşıdan karşıya geçtiği E-24 karayolu üzerinde üst geçit yapıldı.

Her yıl bir çok trafik kazasına sebebiyet veren bölgede, Birecik Belediyesi tarafından yaptırılan üst geçit, mahalle sakinlerince memnuniyetle karşılandı. Belediye Başkanı A.Kadir Yüksel'e teşekkür eden mahalle sakinleri, "Çocuklarımız okula giderken anayolu kullanıyordu, yüreğimiz ağzımızdaydı, korkuyorduk Allah başkanımızdan razı olsun artık endişe etmiyoruz" dediler.

Konuya ilişkin görüşlerini belirten Belediye Başkanı A. Kadir Yüksel, "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hemşehrilerimizin can güvenliğini önceliğimiz saydık. Bu gün bu yaptığımız üst geçitle, burada yaşayan vatandaşlarımızı bir nebzede olsa güvence altına aldık. Daha öncede tünelin Şanlıurfa istikametinde çıkışına bir üst geçit yapmış, yine tünelin Şanlıurfa istikametindeki çıkışında bulunan kayaları yolun her iki tarafından dörder metre kesmiştik. Hizmete sunduğumuz bu üst geçit ile Fevzipaşa İlköğretim okuluna giden Kurtuluş Mahallesi’ndeki öğrencilerimizin can güvenliğini sağladık. Tüm mahalle sakinlerine hayırlı olsun"dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 12:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?