5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'e yeni anaokulu

BİRECİK İLÇESİNE YENİ ANAOKULU KAZANDIRILDI

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde anaokulunun açılışı törenle yapıldı.

Anaokulunun açılışına, Kaymakam Ozan Balcı, Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Türkdeniz, öğretmenler ve çok sayıda davetliler katıldı.

Açılışın konuşmasını yapan Kaymakam Ozan Balcı, açılan 5 derslikli anaokulunda 200 öğrencinin eğitim alacağını belirterek, "İlçemizde okul öncesi eğitimin büyük bir ivme kazandı. Okul öncesi eğitim oldukça gelişti ve okul öncesi eğitim alan öğrenci sayısında büyük bir atış oldu. Bu yıl ilçemizde okul öncesi eğitim veren kurumların derslik sayısında yüzde 84'lük bir artış oldu. Böylece derslik başına düşen öğrenci sayısının düştü. Bunun da öğretmenlerimizin öğrencilere bire bir ve daha nitelikle eğitim vermesine olanak sağladı. Zihinsel ve kişisel gelişimin büyük oranda tamamlandığı bu dönemde öğrencilerimize sağlanacak her türlü imkanın onların tüm eğitim hayatlarına yansıyacak. Öğrencilerimizin bu dönemi en verimli şekilde geçirmeleri için Birecik Kaymakamlığı olarak yoğun bir çaba sarf ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ozan Balcı ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. Daha sonra protokol üyeleri sınıfları gezdi.

BİRECİK İLÇESİNE YENİ ANAOKULU KAZANDIRILDI
BİRECİK İLÇESİNE YENİ ANAOKULU KAZANDIRILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 09:09:02
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 10:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?