5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bireciklilerin sinema keyfi

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ortak çalışması ile mahallelerde vatandaşlara sinema geceleri düzenledi.

Madde bağımlısı çocukların ve sokakta çalışan çocukları topluma kazandırılması projesi kapsamında, çocuklara yönelik çalışmalar devam ediyor.

Toplumda aile baskısı, şehirleşme problemi, stres, ekonomik, psikolojik ve birçok toplumsal nedenle kötü alışkanlıklar kazanmış, Birecik'in daha güvenli bir yerleşim yeri haline gelebilmesi, aile ve toplum bağlarını güçlendirmek, emniyet güçleri ile halk arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü, Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün beraber yürüttükleri "Sinema Geceleri" etkinlikleri ilçede bulunan okullarda tüm öğrenci ve vatandaşların katılımlarıyla başladı.

Birecik Hatice ve Sadık Fincan İlköğretim Okulu'nda başlayan gösterimler, Karşıyaka Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu ve 100. Yıl İlköğretim Okullarında halkın yoğun katılımlarıyla devam etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?