5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'te AKP'den seçim mitingi

AK Parti Birecik İlçe Başkanlığı tarafından ilçede seçim mitingi düzenlendi.
Adnan Menderes Meydanında düzenlenen mitinge katılan yaklaşık 5 bin kişi AK Parti’ye destek verdi.

Mitingde partililere seslenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, yerel seçimlerin huzur içerisinde olmasının gerektiğini belirterek, "Hiç kimse kin ve nefretle yaklaşmasın. Bir bayram havası içinde olmalıdır. Birecik ilçesinde bazı yatırımlar gerçekleştirdik. Fırat'ın sularını temizleyip vatandaşa içirmek için arıtma tesisinin bitirilmesi için büyük gayretler sarf ettik. Ayrıca ilçeye bağlı çok verimli topraklar vardır. Özellikle fıstık ağaçları. Bunlar içinde bir proje hazırlattık. Damlama usulü sulama sistemine geçilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnşallah 29 Mart yerel seçimlerinde Birecik ilçesini iktidarla buluşturduğunuz takdirde daha yapak işimiz çok olacak" dedi.

Miting sonrasında AK Parti Birecik Belediye Başkan Adayı Ali Karakeçili'nin seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Karakeçili burada yaptığı konuşmada, "Yıllardır ne yazık ki bu çözüme kavuşturulamamıştır. Belediye olarak rehberlik ve öncülük edeceğiz. Bir çok müteşebbisin ilçeye getirilmesi için büyük şirketlerin yatırımlarının teşviki için belediyenin sembolik olarak bazı şirketlere ortak edileceğini ayrıca ilçenin arsa sorununu çözümü ve gelişmesini sağlaması için bazı köylerin belediye sınırları içerisine alınmasını hedeflerinin arasında olduğunu, ilçenin turizme yönelik yatırımlar için alt yapının hazırlanması, ilçeye Doğalgaz Projesi'ni gündeme almak, Birecik Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an önce faaliyete geçirilmesi, imar sorunları, istihdam sorunlarının çözümü, Fırat Nehri kıyısının acilen düzenlenmesi, tarihi Birecik Kalesi'nin restorasyonun tamamlanması için ben ve ekibimle yoğun çaba harcayacağız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 19:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 62.143.39.xxx Tarih : 13.03.2009 21:55:17

yahya akman cok yatirim yapti birde miting duzenliyo sayenizde memleketde is yok sahip yok cok tsk sayin akman yazik ettiniz güuel birecik ime