5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'te eğitim toplantısı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, ilçeye bağlı belde ve köylerdeki ilköğretim okullarının müdürleriyle bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Ozan Balcı'nın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Çakmak, Mehmet Türkdeniz ile belde ve köylerdeki ilköğretim okullarının müdürleri katıldı. Toplantıda; maddi durumu yetersiz öğrencilere yapılacak yardımların belirlenmesi, okuma saatlerinin düzenli olarak uygulanması, sportif faaliyetlerin arttırılması ve öğrencilerin başarı seviyelerini arttırmaya yönelik projelerin geliştirilmesi ile ilgili konular görüşülürken, takdir belgesi alan başarılı öğrencilerin de çalışma masasıyla ödüllendirileceğinin müjdesi verildi.
Toplantı sonunda belde ve köylerdeki birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören maddi durumu yetersiz öğrencilere dağıtılmak üzere 3 bin 500'er adet ayakkabı ve çorap, 3 bin 500 adet kırtasiye seti ile öğrencilerin sportif faaliyetlerde kullanmaları için her okula futbol ve basketbol topu, badminton ve masa tenisi raketi ile atlama ipi okul müdürlerine teslim edildi.

Kaymakam Balcı, Birecik Kaymakamlığı olarak her türlü desteğe açık olduklarını belirterek, okul müdürlerine kitap hediye etti ve başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?