5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'te gençlik merkezi açıldı

BİRECİK'TE GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 120 bin TL'lik projesi ile hayata geçen "Gençlik Merkezi"nin açılışı yapıldı.

Gençlik Merkezi'nin açılışına Kaymakam Ozan Balcı, Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Dursun Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü M. Yaşar Karaoğlu, Mal Müdürü Dursun Gökbudak, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü A. Osman Şahin, Gençlik Spor Müdürü Bahri Sevinç öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ozan Balcı, gençlerin sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlere zaman ayırtmalarının gerektiğini belirterek, "Bilgi ve beceri sahibi olmaları, kötü alışkanlıklara yönelmemeleri, topluma daha yararlı bireyler olmaları ve kişisel gelişimlerini en iyi şekilde sürdürmeleri için kurulan Gençlik Merkezi'ne önümüzde ki dönemlerde kütüphane, etüt salonu ve internet evi gibi alanlarında dahil edilecektir. Gençlik Merkezi'nin tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrenciler ve vatandaşlar, eliptical bisiklet, koşu bandı, kondisyon bisikleti, mekik sehpası, kürek aleti, step cihazı, trombolin, e- walker, ağırlık merkezi, jimnastik topu, jimnastik minderinin yer aldığı fitnes salonunu, masa tenisi, bilardo, langırt, dart, aır hockey'ın bulunduğu oyun salonunu ve kapalı basketbol sahasının bulunduğu alanları gezdiler.

BİRECİK'TE GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 11:34:01
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 12:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?