5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'te karne şenliği

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde 2007-2008 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla karne şenliği düzenlendi.

2007-2008 eğitim öğretim yılının bitmesi nedeniyle her yıl Birecik Kaymakamlığı tarafından takdir ve teşekkür belgesi alan başarılı öğrencilere 'Nutuk', 'Safahat', 'Diriliş Çanakkale 1915' isimli kitapların armağan edildiği bildirildi.
Takdir ve teşekkür belgesi alması nedeniyle kitap hediye edilen 4 bin 124 lise öğrencisinin yanı sıra ilçe genelinde öğrenim gören ilköğretim okulu 1.ve 2. sınıflarda okuyan toplam 5 bin 177 öğrenciye de çeşitli kitap ve oyuncaklar armağan edildiğini kaydeden İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, öğrencilere hediyelerini bizzat verdi.

Karne şenliği dolayısıyla öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Sonel, "Sizi yetiştirmek için büyük emekler veren tüm öğretmenlerinizi kutluyorum. Bugün ve her zaman alkışlar onlar için. Öğretmenlerinizin kıymetini bilin sevgili çocuklar. Bazı derslerinde başarılı olamayan öğrencilerimiz de üzülmesin, biraz daha gayret göstererek çalışmaları halinde başarılı olacaklardır. Tatil boyunca iyice dinlenip gelecek sene okula daha zinde dönmenizi bekliyoruz. Hepinize iyi tatiller" dedi.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 13:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?