5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'te Ramazan yardımları

Birecik İlçesi Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele Derneği tarafından Ramazan ayı boyunca bin 250 aileye gıda yardımı yapıldı.

Ramazanda dağıtılan gıda yardımı dolayısı ile bir açıklama yapan Belediye Başkanı ve Dernek Başkanı A.Kadir Yüksel, bu yılki yardım hedefinin bin 250 fakir aileye yardım ulaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Yüksel, "Katkılarından dolayı hayırsever hemşehrilerimize ve kardeşlerimize müteşekkirim. Allah hayırlarını kabul etsin" dedi.

Bu yardımların bundan sonraki süreçte dernek tarafından 12 ay boyunca devam edeceğini vurgulayan Başkan Yüksel, "Bir fakiri de sen doyur sloganıyla açtığımız Gıda Bankasına ilgi gösteren değerli hayır severlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı ve Dernek Başkanı Yüksel, Ramazan ayında gıda yardımında bulunan işadamları Müslüm Fincan, Ali Fincan, Ali Karata, Bilal Çeker, Casım Aslan, Emin Erdoğan, Nizip Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Şalvarlı Et Şirketinden Ahmet Göktaş, Emin Erdoğan, Kürşat Bingöl, Dr. Ali Bingöl Yaşar, Emin Bulgurları, Mehmet Bozkan, Turgay Akan, Kadir Saygı, Bekir Dayıoğlu, Hüseyin Bozkan, Alaaddin Dilber, Vedat Doğar, Müslüm Köse, Nuri Sesigüzel, Yüksel Eczanesi, Bahattin Tatlı, M.Numan Kuzudişli, Ahmet Akçayır, Mahmut Karababa, Bilal Atabek, Ahmet Açılan, Kadir Açılan, Şevket Demir, Halit Ziya Aykılıç ve Rıza Açar'a teşekkür ettiğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 16:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?