5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Birecik'te vatandaştan destek

Şanlıurfa'da Fırat'ın incisi olarak anılan Birecik ilçesinde Belediye tarafından başlatılan "Her mahalleye bir taziye evi projesi" kapsamında yurt dışında yaşayan hayır sever vatandaştan destek geldi.

Yurt dışında yaşayan Sadık Erdal, Birecik ilçesi Hocaşerif mahallesinde bulunan arsasını belediyeye bağışlayarak taziye evi yapılmasını istedi. Belediye Başkanı A.Kadir Yüksel'in odasında protokolü imzalayan Sadık Erdal, "Belediye başkanımızın değerli çalışmalarını yakından takip ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Memleketimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Benim doğup büyüdüğüm mahallede taziye evinin olmaması büyük sıkıntıydı. Belediye başkanının her mahalleye bir taziye evi projesini duyunca, sorumlu bir vatandaş olarak belediyeye bende destek vermek istedim. Başkanımızı bu çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Yüksel de, "Hayırsever hemşehrimizden Allah razı olsun. Her mahalleye bir taziye evi sözümüzü yerine getirmek için başlattığımız çalışmalarla şu an itibari ile Karşıyaka, Cumhuriyet, Merkez ve Kurtuluş Mahallelerinde taziye evlerini tamamladık. Şimdi sırada Hocaşerif mahallesi var ve en kısa sürede diğer mahallelerdeki bu eksikliği de gidereceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen değerli hayırsever hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Protokol imzalanması sırasında hazır bulunan mahalle sakinlerinden Mehmet Esgin ve Mehmet Şahyürekli ise belediye başkanının mahallelerine yaptığı hizmetleri unutmayacaklarını ve belediye başkanı A.Kadir Yüksel'e her zaman minnet duyacaklarını ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 10:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?