5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Boğa acil servise daldı!

SAHİBİNİN ELİNDEN KAÇAN BOĞA ACİL SERVİSE GİRDİ

Şanlıurfa'da sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa trafiği alt üst etti, özel bir hastanenin acil servisine girdi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Akçakale yolu üzerindeki Hayvan Pazarı'ndan birkaç kişi tarafından ortak olarak satın alınan kurbanlık boğa, kamyonetle Topçu Meydanı'na getirildi. Araçtan indirildiği sırada ipini koparan boğa, Atatürk Bulvarı'ndan Sarayönü Caddesi'ne kadar kaçtı. Sahiplerinin çabasına rağmen yakalanamayan boğa Sarayönü Caddesi'nde ilk olarak bir giyim mağazasına girdi. Vatandaşların çabasıyla buradan çıkarılan boğa, bu kez de yan tarafta bulunan özel bir tıp merkezine girdi.

İçeride hastaların bulunduğu bölümde içeriyi birbirine katan boğa güçlükte dışarı çıkartılırken, tıp merkezinin camına zarar verdi.

Bu arada, bir ambulans ile tıp merkezine getirilen hasta azgın boğa acil girişinin önündeki bir ağaca bağlandığından içeriye alınamadı. Boğanın iple bağlanmasının ardından hasta, sedye ile acil servise taşındı.

Azgın boğa zaman zaman yoldan geçen vatandaşlara boynuz atarken, sahibi olduğu ileri sürülen bir kişi ise sürekli olarak boğanın burun kısmına vurmaya başladı. Ağzın boğayı seyreden vatandaşlar nedeniyle şehir içi trafiği aksadı. Trafik ve zabıta ekipleri ile kasaplar tarafından iple bağlanan boğa, sahipleri tarafından bir kamyonete bindirilerek götürüldü.

SAHİBİNİN ELİNDEN KAÇAN BOĞA ACİL SERVİSE GİRDİ
SAHİBİNİN ELİNDEN KAÇAN BOĞA ACİL SERVİSE GİRDİ
SAHİBİNİN ELİNDEN KAÇAN BOĞA ACİL SERVİSE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 13:32:04
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 14:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?