4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Bölge hakemlerinin futbol keyfi

Şanlıurfa'da son 3 haftada amatör karşılaşmalarda fiili saldırılara maruz kalan Şanlıurfa bölgesi hakemleri, önceki gün Yenice Futbol sahasında futbol ile moral buldu. 

Şanlıurfa Hakem ve Gözlemciler Derneği bünyesinde faaliyet gösteren yaklaşık 30 hakem Yenice tesislerinde bir araya gelerek çift kale maç yaptı. 

Süper Lig, 2. Lig , 3. Lig ve Şanlıurfa Amatör liglerde görev yapan hakemler kendi aralarında takım oluşturarak maç yaptı. Eski milli hakemlerden Recep Sayman'ın yönettiği karşılaşma 35'er dakikalık 2 devre halinde oynandı. FİFA kokartlı yan hakem Muhittin Gürses'in kaptanlığındaki A takımı, 3. Ligde orta hakem olarak görev yapan Şahan Yılmaz'ın kaptanlığındaki B takımını 5-4 yendi. 

Karşılaşma sonunda Dernek yöneticileri, hakemlere baklava ikramında bulundu. Şanlıurfa Hakem ve Gözlemciler Derneği Sekreteri Murat Akçun, "Son haftalarda hakemlerimize yönelik fiili saldırılar üzerimizde büyük bir moral bozukluğu yapmıştı. Dernek Başkanımız Halil Baylan'ın önerisi doğrultusunda bu tür bir etkinlik düzenleyerek arkadaşlarımıza moral aşılamak istedik. Dileriz ki, Şanlıurfa 2. Amatör Ligi'nin önümüzdeki maçları dostluk ve kardeşlik havası içinde oynanır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 15:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?