5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Borcunu ödemeyenleri teşhir etti

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir esnaf, uzun süre borçlarını ödemeyen müşterilerin isim listesini iş yerinin camına yapıştırdı.

Ceylanpınar ilçesinde hırdavat ve küçük el aletleri satıcılığı yapan Abdulaziz Taşkın, borçlarını uzun süreden bu yana ödemeyen müşterilerinin isimlerinin listesini iş yerinin camına yapıştırdı.

Uzun zamandır borçlarını ödemeyen müşterileri yüzünden zor durumda kaldığını belirten iş yeri sahibi Taşkın, "İş yerimin camına yapıştırdığım müşterilerime ait borç listesinde yaklaşık 5 yıldır borcunu ödemeyen müşterilerim dahi vardır. Artık canıma tak edince böyle bir yönteme başvurdum. Belki isimlerini görür

utanırlar. Gelip borçlarını öder diye bu yöntemi seçtim. Fakat, yanılmışım isimlerini listede gören şahıs neden ismimi yazmışsın diye benimle tartışıyor. Sonra yine borçlarını ödemiyorlar. Artık dayanacak gücüm kalmadığından veresiyeyi kaldırdım. Fakat veresiye vermediğimiz zaman ise iş yapamıyoruz. Ne yapacağımı ben de şaşırdım. Allah Ceylanpınarlı esnafın yardımcısı olsun. Bütün esnaf olarak çok zor durumdayız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 16:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?