5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Boş koltukların parası ŞUTSO'dan

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Temmuz ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

ŞUTSO Meclis Başkanı Mehmet Sait Melik başkanlığında toplanan meclis üyelerinin Temmuz 2009 toplantısında ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin de hazır bulundu. ŞUTSO'nun Temmuz ayı toplantısında gündem maddelerini Meclis Başkanı M. Sait Melik okurken Temmuz ayı faaliyet raporunu meclis üyelerine ŞUTSO Genel Sekreteri M. Emin Bayaslan aktardı. Meclis gündem maddeleri arasında Yabancı Yatırımcılar ele alındı, komisyonların çalışması hakkında bilgiler verildi.

Pegasus Havayolları'nın Şanlıurfa İzmir seferlerini başlatması için yüzde 80 doluluk oranına ulaşılması şartının da hatırlatıldığı toplantıda yüzde 80 doluluğun sağlanamaması durumunda boş koltuk paralarının yarısını ŞUTSO tarafından yarısının da Ticaret Borsası tarafından karşılanacağı meclisin oyuna sunuldu. Pegasus'un Şanlıurfa İzmir seferlerine başladığı ilk 6 ay için koltukların yüzde 80'nin dolmaması durumunda boş koltuklarının parasının yarısını ŞUTSO'nun karşılaması oy birliği ile kabul edildi.

ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Temmuz 2009 faaliyetinin okunmasının satır aralarında söz alarak meclis üyelerine yürüttükleri çalışmalar çerçevesinde detaylı bilgiler verdi.

OSB'nin su sorununu valilikle birlikte çözdüklerini dile getiren ŞUTSO Başkanı Ertekin, bu konuda Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'dan da gerekliği desteği gördüklerini söyledi. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'a teşekkür eden Ertekin, çok çalışmaları gerektiğini ŞUTSO meclis üyelerine de bu konu da çok iş düştüğünü sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 12:48:51
Güncelleme :15 Temmuz 2009 Çarşamba 13:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?