3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Bozova'da feci kaza

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bozova-Hilvan karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Bozova istikametinden Hilvan istikametine gitmekte olan Orhan Acıoğlu yönetimindeki 63 VF 155 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Cevher Karakepçe idaresindeki 63 ZF 835 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Acıoğlu ve Karakepçe olay yerinde hayatını kaybederken, Karakepçe'nin kullandığı araçta bulunan Ayn Zeliha Karakamçı ve isimleri öğrenilemeyen 2 çocuk ağır şekilde yaralandı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yolu, çift yönlü trafiğe kapattı. Yaralılar ise, çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulanslarla, Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hayati tehlikelerinin devam etmesi üzerine, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 3 yaralının sağlık durumlarının, ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinde hayatını kaybeden Orhan Acıoğlu ile Cevher Karakepçe'nin cenazeleri ise, cenaze aracıyla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapanan yolun, hurda yığınına dönen her iki aracın yol ortasından kaldırılmasının ardından, kontrollü bir şekilde akımı sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor  

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2013 Salı 19:02:32
Güncelleme :3 Nisan 2013 Çarşamba 11:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?