5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bu da keçe gelinlik

Şanlıurfa'da dünyada ilk kez yapılan keçeden gelinliği giyerek objektiflere poz veren manken Aysun Baceoğlu, büyük ilgi gördü.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın katkılarıyla ve ünlü organizatör Çağdaş Dağıstanlı eşliğinde keçe gelinliği tüm dünyaya tanıtmaya hazırlanan Mustafa Şahin'in 'Urfa Gelini' adını verdiği katalog çekimlerinde manken Aysu Baceoğlu, keçe gelinliği giydi.

Dünyada ve Türkiye'de ilk defa keçe gelinlik yaptığını belirten Stilist Çoban Mustafa Şahin, "Bildiğiniz gibi daha önce memleketim Şanlıurfa'da, çok önem verdiğimiz Balıklıgöl bölgesinde 'Karanlıktan aydınlığa bir tılsım' isimli defilemizi gerçekleştirmiştik. Bugün ise, Şanlıurfa'nın tarihi yerlerinde dünyada ve Türkiye'de ilk defa benim tasarladığım 'keçe gelinlik' ve çeşitli kreasyonlardan oluşan 'Urfa Gelini' isimli özel katalog çekimlerini gerçekleştireceğiz. Balıklıgöl'de, Göbeklitepe'de, Harran'da biliyorsunuz tarihi yerlerimiz oldukça fazla. Biz çekimlerimizi tarihi mekanlarımızda yapacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 16:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?