5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bu da sepetli dolmuş!

Şanlıurfa'da trafik ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen vatandaşlar, sepetli motosikletlerle yolculuk yapmaya devam ediyor.

Türkiye'de her yıl yüzlerce insan kamyon ve motosiklet yolculuklarında hayatını kaybederken, Şanlıurfa'da halen sepetli motosikletlerle yolculuk yapılıyor. Yaz mevsimi dolayısıyla, Şanlıurfa'da bir çok vatandaş sepetli motosikletlerle seyahat ediyor. Eşya taşımacılığının yapıldığı sepetli motosikletleri insan taşımacılığında da kullananlar, trafik kazalarından ders almadan ana yolda yolcu indiriyor.

Diyarbakır karayolunda ismi tespit edilemeyen bir kişi, sepetli motosikletle seyir halindeyken objektiflere yakalandı. Sepetli motosikletin üzerinde 3'ü çocuk 5 kişinin seyahat etmesi dikkat çekti. Diyarbakır karayolu üzerinde seyir halinde olan sepetli motosiklet sürücüsü, otomobiller arasında tehlikeye aldırış etmeden yolculuğuna uzun süre devam etti.

Bu şekilde yolcu taşıyan araçlara müsaade etmeyeceklerini vurgulayan polis ekipleri, araçlar hakkında yasal işlem yaptıklarını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 19:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?