7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Bu kamyon hiçbir kural dinlemiyor!

Şanlıurfa ve çevresinde kasasına aşırı miktarda saman yüklenen, kırmızı ışıkta durmayan ve şoför kısmında 7 kişinin bulunduğu kamyon trafikte zor anlar yaşanmasına neden oldu. 

Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu'nda seyir halinde olan 63 LK 849 plakalı kamyon araçlara zor anlar yaşattı. Silinmiş olan arka plakası elle yazılmış olan, üstünde aşırı saman yükü bulunan araç Abide Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçti. Trafik kurallarına uymayan araç, bazen hız limitini aşarak, tehlike oluşturdu. 

Kamyonun şoför mahallindeyse 1'i şoför 6'sı hamal olmak üzere toplam 7 kişi bulunuyordu. Trafik kurallarına uymayan kamyon şoförü, Diyarbakır karayolundan Akçakale yolu istikametine giderken arkasındaki polisleri atlatmak istedi ve şehir içine geldiğinde, yanındaki yolcuları indirdi. 

Tehlikeli yolculuğuna devam etmek isteyen kamyon şoförü trafik ekipleri tarafından durduruldu. Aracın içindeki 7 kişiden birisi olan yaşlı bir adam, "1'i şoför, 6'sı hamal olmak üzere 7 kişiydik. Bunu burada bütün kamyonlar yapıyor" dedi. 

Şanlıurfa Trafik Şube ekipleri tarafından durdurulan aşırı saman yüklü ve trafik kurallarını ihlal eden şoför, cezai işlem uygulanmak üzere trafik merkezine götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2006 Cumartesi 11:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?