5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bu ödül sigara içmedikleri için!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde görev yapan hakim ve savcılara sigara içmedikleri için Kaymakam Ogün Bahadır tarafından hediye verildi.


Viranşehir Adliyesi'nde görev yapan 4 hakim, 4 savcı ile birlikte 18 kişiye sigara içmedikleri ve bıraktıkları için Kaymakam Ogün Bahadır tarafından çeşitli hediyeler verildi. Viranşehir Adliyesi duruşma salonunda düzenlenen hediye töreninde sigaranın zararları da anlatıldı. İlçe Kaymakam Ogün Bahadır, "Kaymakamlık olarak sigaraya savaş açmıştık. İşte bunun meyvelerini alıyoruz. Birçok muhtar, doktor, öğretmen ve sivil vatandaş sigarayı bıraktı. Biz onlara çeşitli hediyeler verdik. Adliyemizde görev yapan hakim ve savcılarımıza ise hayatlarında hiç sigara içmedikleri için hediye verdik" dedi.


Viranşehir ilçesinde bulunan adliye örnek seçilirken, Viranşehir Başsavcısı Süleyman Türkarslan da sigaranın zararlarına vurgu yaptı. Türkarslan, "Hayatımda hiç sigara içmedim. Ama zararlarını iyi bilirim. Sigaraya karşı adeta savaş açan kaymakamımıza bu güzel davranışından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
İlçede bulunan 4 hakim, 4 savcı ile 10 personele sigara içmedikleri ve sigarayı bıraktıkları için hediyeler verildi.
Kaymakam Ogün Bahadır tarafından 2 ay önce başlatılan "Sigarayı bırak hediyeni al" kampanyasında şu ana kadar 200 kişinin sigarayı bırakarak hediye hak ettiği belirtildi.
(FÖ-OÇ-Y)
06.06.2008 13:36 TSİ

..
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 19:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?