5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Bu vahşet ne uğruna?

Şanlıurfa'da 5 çocuk sahibi karı koca, kar maskeli kişiler tarafından çocuklarının gözü önünde öldürüldü.

Şanlıurfa'da 5 çocuk sahibi karı koca, kar maskeli 2 kişi tarafından evlerinde 10 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

Şanlıurfa'da kamyon şoförlüğü yaptığı öğrenilen Eyüp Demir (40) ile eşi Tülay Demir (35) ve 10 yaşındaki çocukları İbrahim Halil uyurken gece saat 02.00 sıralarında evin zili çalındı.

5 çocuk sahibi olan karı kocanın 2 çocuğunun Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) olduğu, diğer 2 çocuğun ise babaannelerinde kaldığı öğrenildi.

ÇOCUĞA, 'SESİNİ ÇIKARMA' DEDİLER

Zil sesi üzerine uykudan uyanan Eyüp Demir, kapıyı açınca kimliği belirsiz kar maskeli 2 kişi silahlarını çekerek eve girdi. İddiaya göre sese uyanan İ.H.D.'ye odaya girerek sesini çıkarmamasını söyleyen 2 kişi, Eyüp Demir ile eşi Tülay Demir'e tabancayla ateş etti. Karı koca vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde ölürken, 2 saldırgan kaçarak izlerini kaybettirdi.

KORKUDAN SABAHA KADAR EVDEN ÇIKMADAN AĞLADI

Korkusundan sabaha kadar evden çıkmayan çocuk, sabah ağlayarak komşularının evine gidip babası ile annesinin öldürüldüğünü söyledi. Bunun üzerine eve giden komşu Osman Aktaşoğlu, karı kocanın kanlar içersinde yerde yatan cansız bedenleriyle karşılaşarak durumu polise bildirdi.

Polislerin olay yerine gelmesinin ardından cinayeti öğrenen karı kocanın yakınları olay yerine gitti. Polisin evde yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi morga götürüldü.

Karı kocanın cesetlerinin bulunduğu cenaze aracı sokaktan çıkarken ailenin yakınları feryat edip ağıtlar yaktı. Bazı kadınlar ise sinir krizi ve baygınlık geçirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 18:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail ölüoğlu IP: 85.110.156.xxx Tarih : 2.01.2008 12:53:59

bu vahşet haberine çok üzüldüm kim yaptıysa bunlardan ne istiyolar lütfen ortaya çıksın ve teslim olsun başka kimseye zarar vermeden tutuklayın saygılarımla