7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Bucak Aşiretinin acılı günü

Şanlıurfa'da, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kalbinden bıçaklanarak öldürülen Köran Otel sahibi Sinan Turan'nın ölümü Bucak ailesini yasa boğdu. 

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da, Sinan Turan, gece geç saatte Bahçelievler Mahallesi'ndeki otelinin yanında bilinmeyen bir nedenden dolayı 16 yaşındaki V.D. ile tartışma başlamış, tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, V.D. cebinden çıkardığı bıçağıyla Sinan Turan'ı kalbinden bıçaklamıştı. Turan, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen, kurtarılamadı. Eniştelerinin ölüm haberini duyan Bucak kardeşler, bugün Yusufpaşa Camii'nde kaldırılan cenaze törenine katıldı.
 
Şanlıurfa DYP eski Milletvekili Sedat Edip Bucak'ın en küçük kız kardeşi olan Nevval Bucak'ın eşi olan Sinan Turan'nın ölümü aileyi üzüntüyü boğdu. Cenaze namazına katılan Ahmet Ersin Bucak, Siverek Belediye Başkan Vekili Ali Murat Bucak'ın kardeşi Hikmet Bucak ile işadamı Fatih Bucak çok sayıda aşiret mensubu üyeleri ve yakınları katıldı. Turan, Yusufpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Viranşehire bağlı Gözeli Köyü'nde defnedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2006 Pazar 16:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hıdır bayrak IP: 81.215.163.xxx Tarih : 14.08.2006 09:17:32
ben ağaçhan köyünden zülfükar oğlu hıdır bayrak bütün koranlara baş sağliğı diliyorum acılarını paylaşiyorum sinanda allahdan rahmet diliyorum geri kalanlara sabırlar diliyorum