7
Mayıs
2024
Salı
ŞANLIURFA

Bunalıma giren polis intihar etti

Şanlıurfa Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memurunun, girdiği bunalım sonucu intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan, Birecik İlçesi'nde yaşayan polis memuru Musa Demiray (28), bugün göreve gelmeyince arkadaşları telefonla aradı. Telefonlara cevap alamayan arkadaşları, polis memurunun Meydan Mahallesi Rıhtım Sokak'taki evine gitti. Kapının açılmaması üzerine camı kırarak içeri giren polis memurları, Demiray'ı evinde ölü buldu. Yapılan incelemede, Demiray'ın beylik tabancasıyla başına 1 el ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Bu arada, 1 çocuk babası Demiray'ın kısa bir süre önce eşinden ayrıldığı ve önümüzdeki günlerde yeniden evleneceği öğrenildi. Birecik Devlet Hastanesi morguna kaldırılan polis memurunun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana'ya gönderilecek. Ardından ise cenaze toprağa verilmek üzere Isparta'ya götürülecek.

Polis memurunun intiharı üzerine Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, Birecik'e gelerek İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Polis memurunun intiharıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2006 Perşembe 17:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayseK IP: 85.107.89.xxx Tarih : 5.03.2006 09:27:35
ölen arkadaşa rahmet acılı yakınlarına başsağlığı diliyorum. bu olayla emniyet teşkilatı içindeki dayanılmaz haksızlıkların üstüne gidilmesimi temenni ediyorum insanların ailevi sorunları iş hayatındaki problemler nedeniyle başlar ve bazen bu acı sona kadar gelir.urfa emniyetinde çalışıp bu duruma gelen çok arkadaşımız var.urfa emniyet teşkilatının üst kadrosunun dağıtılması benzer il içinde olayları azaltacağına inanıyorum.