4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Çağla Arin unutulmadı

TIP ÖĞRENCİSİ ÇAĞLA ARİN UNUTULMADI

2008 Yılında elim bir cinayet sonrası genç yaşta hayata veda eden Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi 3.sınıf öğrencilerinden Çağla Arin, arkadaşları tarafından düzenlenen törenle anıldı.

Üniversitenin Yenişehir Yerleşkesi Morfoloji salonunda düzenlenen törene Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Şahin Aksoy, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baştabibi Doç. Dr. Ercan Yeni, çok sayıda Tıp Fakültesi, Öğretim Üyesi ve Çağla Arin'in sınıf arkadaşları katıldılar.

Çağla Arin'in özgeçmişinin sunulması ile başlayan törende Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve Tabipler Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Prof. Dr. Şahin Aksoy birer konuşma yaptılar. Rektör Mutlu yaptığı konuşmada, "Arzu edilmeyen bu tür olayların olması bizleri derinden üzmüştür. Bu olay olduğunda adeta şok geçirmiştim. Bizler öğrencilerimizin hep başarılarla anılmasını isteriz. Bu ve buna benzer olaylara maruz kalmadan bunları danışman hocalarınızdan başlayarak bizlerle paylaşın,

kapımız sizlere daima açık olduğunu bilin. Sizlerde birliğinizi, dirliğinizi korursanız böylesi istenmeyen olaylar kesinlikle gerçekleşmeyecektir. Çağla'ya rahmet diler, kederli ailesine ve siz arkadaşlarına başsağlığı dilerim" dedi.

Program Çağla Arin adına düzenlenen bilimsel sunum yarışmasında dereceye giren "Sigara ve Yaşam" konulu sunumun gösterimi, anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi ve Tıp fakültesi öğrencilerinin katıldığı futbol turnuvasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

TIP ÖĞRENCİSİ ÇAĞLA ARİN UNUTULMADI
TIP ÖĞRENCİSİ ÇAĞLA ARİN UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 10:38:01
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 14:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?