4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Çalıntı araçla kasa çaldılar

ÇALINTI ARAÇLA KASA ÇALDILAR

Şanlıurfa'da çaldıkları araca başka bir yerden çaldıkları kasayı yüklediler işleri bitince su kanalına bıraktılar.

Edinilen bilgiye göre, Veysel Karani Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler, dün gece Adem Aktaş'a ait 63 KF 548 plakalı beyaz Renault marka aracı çaldılar. Aynı gece Şanlıurfa Oto Alım-Satım sitesinde Ali Al'a ait dükkandan çelik bir kasa çalındı. Sabah evinin önünde aracını göremeyen Adem Aktaş ve dükkanındaki çelik kasanın çalındığını gören Ali Al, birbirlerinden habersiz polise haber verdi. Araştırmalar sonucu polis vatandaşlardan geleni ihbarı değerlendirmesi ile plakası belirtilen araç su kanalı kenarında bulundu. Bulunan araç içinde Ali Al'a ait çelik kasada açılmış olarak ele geçirildi. Polisin verdiği haber üzerine su kanalına gelen Adem Aktaş ve Ali Al hayretler içinde kaldılar.

Arabası bulunan Aktaş; "Gece eve geldiğimde arabamı evimin önüne park etmiştim. Ama sabah kalktığımda arabayı yerinde bulamadım. Daha sonra gün içerisinde emniyet arayarak arabamın bulunduğunu bildirdi. Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ali Al ise, kasada fazla para bulunmadığını belirtirken; "Kasada yüklü bir param yoktu. Zaten ihbar sırasında da kasada fazla bir meblağda para bulunmadığını belirtmiştim. Toplamda 500 TL kadar bir para vardı. Benim için önemli olan evraklarımdı. Onlara da dokunmamışlar. Polislerimize teşekkür ediyorum" dedi.

ÇALINTI ARAÇLA KASA ÇALDILAR
ÇALINTI ARAÇLA KASA ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 17:16:02
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 21:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?