3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Cami bahçesinde cinayet!

ŞANLIURFA'DA CAMİ BAHÇESİNDE CİNAYET

Şanlıurfa'da bir kişi cami bahçesinde bıçak ile boğazı kesilerek öldürüldü. Polis olayla ilgili olarak bir kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Balıklıgöl yerleşkesi yanında bulunan Hasan Paşa Camisi'nin bahçesinde halen kimliği tespit edilemeyen bir kişi göğsünden ve boğazından aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu polise bildirmesinin ardından, olay yerine giden ekipler, 112 ambulans çağırdı. Kısa sürede olay yerine giden 112 ekipleri yaptıkları müdahaleye rağmen yerde kanlar içerisinde yatan şahsı kurtaramadı. Şahsın kan kaybından öldüğü bildirildi.

Bu arada, polis olayın zanlısını kısa sürede yakalamayı başardı. Bir kişinin olay yerinden uzaklaştığı bilgisini alan polis, olayın zanlısı olan Veysel Y.'yi (24) yakaladı. Cinayetin ne için işlendiği bilinmezken, gözaltına alınan Veysel Y., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Aldığı iki bıçak darbesi ile öldürülen şahsın kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülürken, olay yerine çağrılan belediyeye ait cenaze aracı ile cenaze otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

ŞANLIURFA'DA CAMİ BAHÇESİNDE CİNAYET
ŞANLIURFA'DA CAMİ BAHÇESİNDE CİNAYET
ŞANLIURFA'DA CAMİ BAHÇESİNDE CİNAYET
ŞANLIURFA'DA CAMİ BAHÇESİNDE CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 15:33:03
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 16:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?