5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Camilerde temizlik kampanyası

Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Ayı öncesinde camilerde temizlik kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde ilk olarak, Selahaddini Eyyubi Camiinde temizlik yapıldı.


Selahaddin-i Eyyübi camiinde gerçekleşen temizlik kampanyasına katılan Belediye Başkan yardımcısı Habip Arslan, işçilerle birlikte çalıştı. Arslan, "Temizliğe Şanlıurfa Belediyesi olarak büyük önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kentin temizliği konusunda titizlikle çalışma yapıyoruz. Kentin genelinde bulanan yaklaşık 130 camii Ramazan Ayı öncesinde temizleyeceğiz" dedi.


Selahaddin Eyyübii Camii imamı Mehmet Bozkuş ise yaptığı açıklamada, camilerde başlatılan temizlik kampanyasının oldukça sevindirici olduğunu belirterek, "Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ve ekibine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Camilerimiz insanların sürekli ziyaret ettikleri ibadethanelerdir. Buraların temizliği oldukça önemlidir. Şanlıurfa Belediyesinin bu konuda bir kampanya başlatması bizleri oldukça sevindirmiştir" diye konuştu.


Temizlik ve Çevre müdürü Mehmet Palalıoğlu ise Şanlıurfa'da sadece cadde ve sokakların temizliğinin yanında camilerin temizliklerine de büyük önem verdiklerini belirterek, bu konuda gereken hassasiyeti gösterdiklerini kaydetti. Palalıoğlu, "Ramazan ayı öncesinde yine geleneksel hale getirdiğimiz cami temizliğine başladık. Kentte yer alan yaklaşık 130 camii de başlatılan temizlik kampanyası kapsamında camilerimiz itinalı bir şekilde temizlenecek. Halkımız mübarek Ramazan ayını temiz, hijyenik bir ortamda ibadet ederek yaşama hazzını duyacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 18:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?