5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çamur geçit vermedi!

ŞANLIURFA'DA KAR DEĞİL, ÇAMUR GEÇİT VERMEDİ

Şanlıurfa'da etkili olan yağmurdan dolayı köy yolları kapandı. Şanlıurfa'da kar değil, çamur geçit vermedi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa merkeze bağlı Beyazkuyu köy yolu yağan yağmurla birlikte adeta çamur deryasına döndü. Şanlıurfa'da dün geceden beridir etkisini sürdüren yağış, oluşan çamurdan dolayı yollarda otomobillere geçit vermedi. Beyazkuyu köyünden yola çıkan araçlar, Balaban köprüsü yakınlarında çamura saplandı. Çamura saplanan araç sürücüleri kendi imkanları ile kurtulmaya çalıştı. Çamura saplanan kamyon ve otomobiller traktör ile iş makineleri yardımıyla saplandığı çamurdan çıkarıldı. Çamurdan

dolayı köy yolunda otomobil içersinde mahsur kalan yüksek tansiyon hastası Dura Ertem, isimli kadın köylüler tarafından sırtına alınarak biraz ilerideki 112 ambulansına ulaştırıldı.

Sürücüler daha sonra köyden yardım istedi. Köyden yola çıkan traktörler kısa sürede olay yerine ulaşarak çamurda kalan araçları çekti.

Her kış aylarında aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirten köylüler, "Konuyu defalarca yetkililere söylememize rağmen çözüm bulamadılar. Yetkililerden ricamız köy yolumuzu bir an önce yapsınlar" dedi.

ŞANLIURFA'DA KAR DEĞİL, ÇAMUR GEÇİT VERMEDİ
ŞANLIURFA'DA KAR DEĞİL, ÇAMUR GEÇİT VERMEDİ
ŞANLIURFA'DA KAR DEĞİL, ÇAMUR GEÇİT VERMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 16:40:03
Güncelleme :19 Aralık 2009 Cumartesi 23:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?