5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Canbeyli amatör ligi değerlendirdi

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Bahattin Canbeyli, amatör ligdeki son durumu değerlendirerek bilgi verdi.

Canbeyli, yaptığı açıklamada, Süper Amatör Ligi'nde kıyasıya bir çekişme olduğunu belirterek, "Karaköprü Belediyespor, 4'te 4 yaparak 12 puanla liderliğini sürdürürken Birecik Belediyespor ve Siverek Belediyespor kulüpleri 4 maçta 3 galibiyet, bir beraberlik alarak 10 puanla ikinciliği paylaşırken, ligin 3. sırasında Viranşehir Belediyespor 4 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla 3. sırada bulunuyor. Bu hafta şampiyonluğu yakından ilgilendiren Birecik Belediyespor ile Karaköprü Belediyespor arasında şampiyonluk yolunda önemli bir maç oynanacak. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bu maçın Fair Play ve centilmenlik çerçevesi içersinde geçmesini temenni ediyoruz" dedi.

Bir günde 4 müsabaka oynandığını ve saha konusunda sıkıntı yaşandığını sözlerine ekleyen Canbeyli, "Saha sıkıntımız buluyor. Bir günde 4 maç oynanıyor. 2 tane genç takım maçı Cuma gününe alındı. Bunun gençlerimiz için okul ile futbol müsabakası arasında tercih yapmak zorunda olduğunu görüyoruz. Yetkilerden dileğimiz bir iki tesisin daha Şanlıurfa futboluna kazandırılmasıdır" diye konuştu.

İHAü
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 17:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?