5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çarptığı çocuğa 50 kuruş verip kaçtı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki çocuğa çarpan ve çocuğun cebine 50 kuruş koyan otomobil sürücüsü kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Suriye Arap Cumhuriyeti'ne sınır komşusu olan Ceylanpınar ilçesinin Cumhuriyet Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ahmet Hakan Akkaya (7) isimli çocuğa plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Araçtan inen sürücü, yaralı çocuğu hastaneye götürmek yerine cebine 50 kuruş koyarak kaza yerinden otomobiliyle hızla uzaklaştı. Yaralı bir şekilde eve gelen çocuğun durumunu gören baba Cumali Akkaya, oğlunu Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Çocuğuna çarpan sürücünün olay yerinden uzaklaşmasına bir anlam veremediğini belirten baba Akkaya, "Çocuğum eve geldiğinde üzeri yara bere içerisinde kalmıştı. Olayın şokunu üzerinden hemen atamamıştı. İlk olarak çocuğumu hastaneye götürerek gerekli tıbbi müdahaleyi yaptırdım. Olayın üzerinden üç gün geçmesine rağmen oğlum olayın şokunu henüz üzerinden atamadı. Korkudan olsa gerek geceleri altına kaçırıyor. Ne vicdansız insanlar varmış, hem çocuğuma çarpıyor hem de cebine 50 kuruş koyup kayıplara
karışıyor. Bu hareket hangi vicdana sığar anlamış değilim" dedi.
Kazanın ardından kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 18:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?