4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Çelik asfalt sezonunu açtı

Şanlıurfa'ya bir takım toplantı ve incelemelerde bulunmak için gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik asfalt sezonunu açtı.

Akça Mescit köyünde gerçekleşen asfalt dökümüne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve bazı kurum müdürleri eşlik etti.

Burada yapılan incelemelerin ardından tekbirler eşliğinde asfalt sezonunu açmak için kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik' hükümetimiz ve Başbakanımız Şanlıurfa'ya farklı önem veriyor. Bu kapsamda devletin imkanlarını Şanlıurfalı kardeşlerimize sunuyoruz ve yol yapım çalışmaları için 74 milyon TL harcama yapılacak bu da büyük bir hizmettir. Şanlıurfalı kardeşlerimiz bunların hepsine layıktır dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2012 Cuma 19:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?