5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Çemkan Aşireti AKP'de

29 Mart seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen, AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Direk çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Parti çalışmaları kapsamında, AK Parti'ye her geçen gün toplu katılımlar devam ediyor. Kısa bir süre önce Şıhanlıoğlu Aşireti, Balekan (Karakeçi), Cemaldini, Kümneğşan Aşireti AK Parti'ye yapılan toplu katılımların ardından bir katılım da bölge aşiretlerinden olan Çemkan Aşireti'nden geldi.

Toplu bir katılımla, seçimlerde AK Parti'yi destekleme kararı alan Çemkan Aşireti, yüzlerce üyesiyle Gölbaşı Mahallesinde toplanıp, AK Parti seçim bürosuna kadar yürüdüler. Yüzlerce Çemkan aşireti üyesinin yürüyüşü AK Parti seçim bürosu önünde son buldu. Parti önü miting alanına döndü.

AK Parti'ye katılan Çemkan Aşireti'ne teşekkür eden AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Direk, "Çemkan Aşiretinin değerli üyelerinin AK Partiye destek vermesi, bizim için onur ve gurur kaynağıdır. AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak desteklerinizi büyük bir minnet ve saygı ile karşılarken, inşallah sizleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Destekleriniz bizlere büyük bir katkı sağlayacaktır. AK Partiye katılan vatandaşlarımızın yanımızda yer alması bize duyulan bu öz güvenedir. 29 Marta sayılı günler kaldı. Vatandaşlarımızın ilgisinden çok memnunuz. İnşallah Viranşehir iktidarıyla buluşacak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 09:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?