5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Centilmen Başkan Adayı!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ergün seçimi kaybetmesine rağmen ilçe halkına teşekkür etti.

29 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Ceylanpınar Belediye Başkan adayı olan Hasan Ergün, seçimi kaybetmesine rağmen ilçe genelindeki esnafları ziyaret ederek teşekkür etti.

Ergün, seçimlerin demokratik bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Seçimleri kaybetmeme rağmen halkımıza bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür etmek istedim. Bana oy veren de sağ olsun vermeyen de" dedi.

Ceylanpınar esnafı ise AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Ergün’ün, 29 Mart 2009 seçimini kaybetmesine rağmen bütün esnafları gezerek teşekkür etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Ceylanpınar ilçe olalı ilk defa seçimi kaybeden bir belediye başkan adayı esnafları ziyaret ederek teşekkür ediyor. Ergün'ün bu davranışı gönlümüzde taht kurmuştur. Göstermiş olduğu bu tavırdan dolayı Ergün'e çok teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğu bu centilmen davranışın seçimi kaybeden diğer belediye başkan adaylarına örnek olmasını temenni ederiz" şeklinde konuştular.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 15:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEYLANPINAR LI IP: 78.169.17.xxx Tarih : 5.04.2009 20:40:17

Seçimi kaybetmenize rağmen ilçe esnafına teşekkür ziyaretinde bulunmanız ,çok anlamlı ve centilmence bir hareket.Aslında burada gizli bir ayrıntı var ,çünkü bu tavrınızla seçimi siz kazandınız.Allah yolunuzu açık eylesin..................