5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Cevheri'den iddialara yanıt

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Sabahattin Cevheri, partisinden istifa edeceği yönündeki iddialara cevap verdi.


AK Parti Şanlıurfa milletvekili Sabahattin Cevheri, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği seçim bölgesi Şanlıurfa'da gazetecilerle sohbet toplantısı düzenledi. DSİ 15. Bölge Müdürlüğü lokalinde düzenlenen çiğ köfteli sohbet toplantısına; Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, ulusal, yerel gazete ile ajansların temsilci ve muhabirlerinin yanı sıra yerel gazetelerin köşe yazarları katıldı.


Şanlıurfa kamuoyunda bir süredir AK Parti'den istifa edeceği konuşulan milletvekili Sabahattin Cevheri, hakkındaki iddialara açıklık getirdi. Cevheri, "Milletvekilliğinden istifa etmem söz konusu değil, görevimin başındayım" diye konuştu.


AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi de olan Sabahattin Cevheri, doğruları söylemekten çekinmeyeceğini vurguladı. Şanlıurfaspor'da kulüp başkanlığı ve Tansu Çiller Hükümeti döneminde DYP Şanlıurfa il başkanlığı görevlerinde de bulunan Cevheri, "Şu anda üzerime giymiş olduğum elbise bana göre değil. Şanlıurfa'da yapılan yanlışların her zaman karşısında olacağım ve yapılan yanlışları söyleyeceğim. Şanlıurfa'da ŞUTİM Projesi'nin yeri yanlış, bunu her zaman söylüyorum" şeklinde konuştu.

Cevheri, birlik ve beraberlik içerisinde olmamasından yakındığı sivil toplum örgütlerine Şanlıurfa'nın menfaatleri için ortak hareket etme çağrısında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 18:06:01
Güncelleme :17 Ocak 2008 Perşembe 11:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
urfalı IP: 88.252.221.xxx Tarih : 18.01.2008 18:29:50

sy.EYYÜPOĞLU akp ye geçtiğinde bence cevheri istifa edecek ZATEN CEVHERİNİN URFAYA YAPTIĞI BİŞEYDE YOOOOK NE BU PARTİDE DURUYO HALA ÇALIŞAN ADAMI İSTYORUZ AKP DE URFALIIIIIIIIIIIIII