5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar adayından iş sözü

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Hasan Ergün, seçim bürosu önünde toplanan seçmenlerinin önünde gençlere iş sözü verdi.

Ergün, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan AK Parti seçim bürosunda seçmenlerine seslendi. İlçenin en büyük sorunları arasında yer alan işsizlik sorununa çözüm bulacağını söyleyen Ergün, gençlere de iş sözü verdi.

Belediye başkanı olduğunda ilçenin en büyük işsizlik sorununa çözüm bulacağını kaydeden Ergün, "Allah'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle yerel yönetimde iktidara geldiğimiz zaman işsizliği ortadan kaldıracak projeler hazırlanmıştır. Fakat hazırlamış olduğumuz projeleri hayata geçirebilmemiz için saygı değer Ceylanpınar halkının desteklerine ihtiyaç duymaktayız. Bu projeler sadece iktidar partisinin gücüyle ve sizlerin desteğiyle mümkün olacaktır. 2009 yılı içerisinde Ceylanpınar TİGEM işletmelerine 3 bin 671 işçi istihdam edilecektir. İşsiz gençlerimizin bu nimetten faydalanabilmeleri için 29 Mart 2009 günü oylarını AK Parti'ye vermeleri gerekmektedir. TİGEM'de çalışmak isteyen gençlerimizin kimlik fotokopilerini şahsıma getirmeleri gerekmektedir. Gençlerimizin bu konuda kafalarında oluşabilecek en ufak bir takıntı varsa yanıma gelerek konu ile detaylı bilgi alabilirler. Şimdiden TİGEM'e işçi alımı konusu Ceylanpınar halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 18:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
c.pinarli IP: 83.238.50.xxx Tarih : 2.03.2009 18:31:22

bu kadar klasik, ve dayatmaci bir siyaseti artik ceylanpinar halki yutmuyacaktir.20 yil oncesinde degiliz artik.yillarca tigeme isci alimi yapip issizligi biterecegiz genclerimize is verecegiz die milleti aldatip koltuk keyfi yasadilar servetlerine servet kattilar.artik bu millet yutmaz bunlari.yani simdi hasan ergun diyorki akp ye oy vermezseniz ise alinmayacaksiniz.akp ye oy verin sizi tigeme ise alayim.yillarca milleti camurda bogdunuz .siyaset malzemesi yaptiginiz dereden cikan bakteriler cocuklarimizi hasta etti oldurdu.bu memlekete hizmet lazim.dogru durust siyaset yapin.hizmet siyaseti yapin...santaj siyaseti degil.kim bu memleket icin elini tasin altina koymussa o bizim bastacimizdir.