5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar aşevi 500 kişiyi doyuruyor

Ceylanpınar ilçesinde hayırsever işadamı Hıdır Özlen tarafından birkaç yıl önce yaptırılan aşevi günde 500 yoksulun karnını doyuruyor.

Ceylanpınar ilçesinde ilk ve tek aşevi özelliğini taşıyan aşevinde, gıda sıkıntısının yaşanmaması için her ay düzenli olarak Hıdır Özlen tarafından Muğla'dan gönderilen gıda maddesi yemeğe dönüştürülerek günde 500 kişiye sıcak yemek dağıtılıyor. 500 kişilik yemek dağıtım kapasitesi bulunan aşevinde gıda malzemesinin eksilmemesi için sürekli irtibat halinde olduğunu belirten Hıdır Özlen, bunun başka işadamlarına da örnek olmasını söyledi. Özlen, Türkiye'nin her tarafından bulunan işadamlarının yaptıracakları aşevinde fakir ve yoksulların bundan faydalanacağını kaydetti. Özlen her ay düzenli olarak gıda yardımının sağlandığını ifade etti.

Bu arada, Ceylanpınar'da bulunan ihtiyaç sahipleri ise hayırsever işadamı Hıdır Özlen'e teşekkür ederek, "Allah razı olsun Ceylanpınarlı iş adamımız Hıdır Özlen'den. Bütün iş adamlarımız duyarlı olursa, ülkemizde açlık diye bir şey kalmaz. Kendisi doğup büyüdüğü Ceylanpınar ilçesinden ayrıldıktan sonra bile memleketini unutmadı ve yardımlarını sürdürüyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:43:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 78.162.230.xxx Tarih : 7.11.2008 22:04:22

böyle hayırsever iş adamlarına ihtiyacı var ceylanpınarın. teşekürler hiç tanımadığım sayın Hıdır ÖZLEN..