5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar Belediyesi hizmet atağında

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi’nin hizmet atağı, havaların ısınmasıyla birlikte hız kazandı.


1960 yıllarından kalma su şebekesinin yerine yeni su şebekesi döşenmesiyle Ceylanpınar'ın su sorununu tümüyle ortadan kaldırmayı tasarlayan belediye, son aşamasına geldikleri yeni şebekeye su verildiğini, eski şebekenin gelişigüzel ve eksik döşenmiş olmasından kaynaklanan sorunlar nedeniyle bir takım aksaklıklar yaşandığını, yoğun çalışmalarla bu aksaklıkların da tümüyle giderilmesinden sonra, Ceylanpınar'ın yeni şebekeden sorunsuz su almaya başlayacağını müjdeledi.
Yol ve sokaklara kilit taşı döşeme çalışmalarına da hız veren belediye, birincisini 2006 yılında yaptığı ve 4 bin metrekarelik alana kurulmuş olan Gençlik Parkı’ndan sonra İnkılap Mahallesi’nde 350 metrekare alana yapılan Barış Parkını hizmete açtı.
İMKB İlköğretim Okulu yanındaki 5 bin metrekarelik alanda yapılacak olan büyük park ve Ceylanpınar'ın ilk kapalı semt pazarı çalışmalarına da başlayan belediye, her mahalleye bir park hedefine de ulaşmada önemli bir adım atmış oluyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan konu ile ilgili olarak, "Yönetime geldiğimiz 2004-2007 yılları arasında 43 bin metre içme suyu şebekesi döşenmiş ve biri 4 bin metreküp, diğeri 2 bin metreküp olmak üzere 2 adet gömme su deposu yapmış bulunuyoruz. Bu çalışmaların toplam maliyeti 2 milyon 248 bin 132 YTL'dir. Trilyonlarca para harcanan ve görünmez hizmet olan bu çalışmalarımızla makyaj veya imaj kaygısına düşmeden, Ceylanpınar'ın en temel sorunlarına el atmış bulunuyoruz. Öte yandan İnkılap Mahallesinde yaptığımız Barış Parkı mahalle sakinlerinin hizmetine açılmış olup, İMKB İlköğretim Okulu yanında bulunan ve 5 bin metrekare alan üzerine yapacağımız büyük park ve hemen yanında kapalı Semt Pazarı çalışmalarımız başlamıştır. Yol ve sokak çalışmalarımız da aralıksız devam etmektedir. Yatırımlarımız Ceylanpınar'ın geleceği, yarınları içindir" dedi.

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 14:24:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?