5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar karıştı!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen silahlı kavga sonrasında olaylar başladı, ilçe savaş alanına döndü. Olay yerine gelen tarafların yakınları çevredeki iş yerleri, ev ile araçları ateşe verdi Polis tarafları havaya ateş açarak sakinleştirmeye çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 5 kişinin de yaralandığı kavga sonrasında olay yerine akın eden tarafların yakınları, 2 otomobil galerisi, 1 market ve bir evi ateşe verdi. Ayrıca caddedeki sivil araçlara da zarar veren şahısları, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekibi sakinleştirmeye çalıştı. Çevreye zarar veren ve ilçeyi adeta savaş alanına çeviren şahısların olay çıkarmaya devam etmesi üzerine polis havaya ateş açtı. Olayların devam ettiği bölgede polis tarafları
ayırmaya ve olayları yatıştırmaya çalışıyor.

BASIN MENSUPLARI MAHSUR KALDI

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen silahlı kavga sonrasında çıkan olayları görüntülemek isteyen basın mensupları bölgede mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, 2 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı kavga sonrasında olay yerine akın eden tarafların yakınları, çevrede bulunan otomobil, iş yeri ve evleri ateşe verdi. Polis, uyarıları dinlemeyen tarafları sakinleştirmek için havaya ateş açarken; bölgeye gelen basın mensupları karışan ortalıkta mahsur kaldı.

Polis, yoğun güvenlik önlemleri arasında bölgedeki nabzı tutmaya devam ederken, kavgaya karışan tarafların yakınları ise görüntü çekmek isteyen basın mensuplarına engel oluyor. Bazı gazeteciler saldırıya uğrarken, polis, olayları çıkaran şahıslara göz yaşartıcı gaz ile müdahale ediyor.  Olay yerindeki gerginlik devam ediyor.

Önceki haberler

İki ailenin taraflarının araç park etmesi ile başlayan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetmiş 5 kişi de ağır yaralanmıştı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin yakınları olayın meydana geldiği caddedeki sivil araçlara zarar veriyor.

Edinilen bilgiye göre, olay yerine akın eden hayatını kaybeden iki kişinin yakınları caddedeki iki sivil otomobili yan yatırdı. Polis, bölgede yoğun güvenlik önlemleri alırken hayatını kaybedenlerin yakınları basın mensuplarına da saldırarak, görüntü almalarına izin vermiyor. 

İHA  MUHABİRİ OLAY YERİNDE SALDIRIYA UĞRADI

İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Uğur Kuş, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada saldırıya uğradı.

2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı olay yerine giden İHA Muhabiri Kuş, zanlıların yakınları tarafından saldırıya uğradı. Kulağına darbe alan Kuş'un hastanede tedavi edildiği ve kulak zarında zedelenme olduğu belirlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 13:21:41
Güncelleme :1 Haziran 2009 Pazartesi 15:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?