5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar'da bayramlaşma töreni

Ramazan bayramı nedeniyle, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanlığı toplantı salonunda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ceylanpınar Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı İsmail Arslan, DTP İlçe Başkanı Selahattin Kaya, DTP ilçe yöneticileri ve belediye encümenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı İsmail Arslan bayramlaşmaya gelen ilçe halkını kapıda karşıladı. Bir süre ilçe halkı ile sohbet eden Başkan Arslan, Ceylanpınar ilçesinde son günlerde yaşanan tatsız olayları tasvip etmediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Öncelikle tüm Ceylanpınar halkının mübarek Ramazan bayramlarını canı gönülden kutlarım. Güzel ilçemizde son zamanlarda tasvip etmediğimiz tatsız olaylar yaşanmıştır. Ceylanpınar halkı barışı seven bir halktır. Yaşanan bu olayların geçici olaylar olduğunu ve bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum. Halkımızın birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları ile hareket etmelerini ümit ediyorum. Bu nedenle bütün Ceylanpınar halkını sağduyuya davet ediyorum."
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 12:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?