5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar'da cesetler ailelere teslim edildi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'ndeki Çırpı Deresi'ne düşen kamyondaki yolculardan 7'sinin cesedi bugün morgdan çıkarılarak ailelere teslim edildi.
Çırpı deresinden çıkarılan cesetler, Ceylanpınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından kimlik tespitleri yapıldıktan sonra ailelerine teslim edildi. Cenazeler ambulans, cenaze aracı ve kamyonetlerle evlere götürüldü.
Kamyon sürücüsü Halil Ete ve kızı Emine Ete'nin cenazeleri ambulans ile Ankara Mahallesi'ndeki evlerine götürülürken, evin önünde bekleyen yüzlerce kadın bir anda ağıtlar yaktı. Bir çok kadın sinir krizleri geçirirken, kimileri de kendilerine zarar verdi. Ete ailesinden bir kadının yüzünün çamur olduğu dikkat çekti.
Bu arada, hastane morgu önünde toplanan kalabalık grup, kendi aralarında tartışarak, bir çoğunun sigortasız çalıştıklarını söyledi. Tartışan grubu vatandaşlar sakinleştirdi.
Ceylanpınar İlçesi'ndeki Tarım İşletmesi'nde çalışan süt sağım işçilerini taşıyan Halit Ete yönetimindeki 63 SE 107 plakalı kamyon dün sabah Çırpı Deresi'ndeki köprüyü geçerken, toprağın kaymasıyla yan yatarak devrilmişti. Sularda sürüklenen kamyonda bulunan 33 kişi olay yerine gelen vatandaşlar ve ekipler tarafından kurtarılmıştı. 2 kişinin cesedine dün, 7 kişinin cesedine ise bugün ulaşılmıştı.
İha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 16:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gül aksu IP: 81.215.144.xxx Tarih : 18.02.2007 09:03:08
bu güneyanadolu insanının ne zaman cilesi bitecek acaba ?derin üzüntü içersindeyim kardeşlerime baş sağlığı diliyorum ALLAH bir daha böyle acılar yaşatmasın bir an öncede yetkili mercilerin doğru dürüst bir köprü yapması umuduyla gecmiş olsun diyorum