5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar'da DP mitingi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, Demokrat Partili gençlerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla, seçmenlerine konuştu.

Gazi Caddesi üzerinde toplanan binlerce Demokrat Partili genç, ellerine aldıkları Demokrat Parti bayrakları ile İstasyon Caddesinde bulunan Demokrat Parti seçim irtibat bürosuna kadar yürüyerek gövde gösterisi yaptılar.

İstasyon Caddesi üzerinde toplanan Demokrat Partili seçmenlere seslen Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla, mevcut DTP'li Belediye Başkanına yüklendi. İstasyon Caddesinde toplanan binlerce seçmenine seslenen Atilla'nın konuşması sık sık "Başkan Atilla" sloganlarıyla kesildi.
Menderes Atilla'nın konuşmasının ardından, eski Belediye Başkanlardan Menderes Atilla'nın ağabeyi Mehmet Atilla, alanda bulunan seçmenlere seslendi. Atilla, "Saygıdeğer Ceylanpınar halkı, hepiniz buraya hoş geldiniz, sizlere bir müjdem var. Ceylanpınar ilçesinin önde gelen siyasetçilerinden ve eski sendikacı Gazi Taş, Demokrat Parti'ye katılmıştır. Ceylanpınar halkına ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 09:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?