5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Ceylanpınar'da Mehmetçik'ten destek

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Aydoğdu Köyü'nde jandarmanın katkıları ile yaptırılan ek ders binası törenle hizmete açıldı.

Ceylanpınar ilçesine bağlı Aydoğdu Köyü'nde bulunan ilköğretim okulunun ihtiyaca cevap vermemesi üzerine Ceylanpınar Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı katkıları ile Aydoğdu İlköğretim Okulu'na modernizasyon işlemleri yapılarak ek derslik yapıldı. Yapımı tamamlanan ek derslik törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Şükrü Cumhur, İlçe Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Jandarma Komutanı Reşat Akan, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Ziya Polater, askeri personel ve köy halkı katıldı.

Ek binanın açılışı yapıldıktan sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından okulun bahçesine vatandaşlar ve askerler tarafından fidanlar dikildi. Daha sonra Aydoğdu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımı yapılmasının ardından yemeğe geçildi.
Bir süre köylüler ile sohbet eden, Şanlıurfa İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Şükrü Cumhur ve beraberindeki heyet köyden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 16:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?